BH ger hängbröst?

Kvinnor får hängbröst av att använda behå” skriver Expressen. Det är väl en gammal diskussion. Många hävdar väl dessutom att det är tvärt om? De påverkas av jordens dragningskraft och blir mer hängiga om de inte hålls uppe? Men i den lilla studie som Expressen refererar till så tycks behån inte vara ett bra plagg. Brösten blir mindre hängiga utan och man får mindre ryggont.

Men stora bröst blir väl alltid hängbröst? Men kanske hänger de inte lika mycket om de aldrig stöttas av en behå? Är brösten stora och ser ut som påklistrade bollar på en i övrigt smal kropp, kan de då vara äkta? Eller? Ni som vet, kommentera och lär mig! 🙂

Vilka bröst som har störst dragningskraft på killar kan man också undra. Onaturligt stora har ingen dragningskraft på mig i alla fall. Men alla tycker inte likadant, och det är väl bra!

Men behå kan ju vara sexigt ibland. Och är brösten stora så blir nog dekolletaget i de flesta fall snyggare med behå än utan.

Googlar man på hängbröst så kan man läsa mycket om detta ämne. Med många olika teorier och tankar i ämnet. Som så ofta i ämnen som berör tjejers kroppar så är det massor med tjejer som är missnöjda med sin kropp. Det är alltid tråkigt att läsa, och många gånger tycker jag att det är helt obefogat!

Avslutar med den bild på en tjej som definitivt inte behöver oroa sig för hängbröst!

small

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: