Big Brother naknare i många andra länder

Big Brother kommer tillbaka med en ny svensk säsong. Programmet fördöms ibland för att det är för mycket naket och sex i det. Är det så farligt egentligen? Kanske. Och då mest för att deltagare som visar sig för nakna eller har sex kan bli trakasserade och kan få dras med ”dåligt rykte” under en lång tid efteråt. Det säger väl lite om hur inkrökta en del människor är.

Hur mycket nakenhet och sex har det varit i svenska BB genom åren? Första säsongen där bl. a. Per Holknekt deltog minns nog de flesta som helt befriad från sådant. Och något sex (mellan två eller flera personer) förekom nog inte. Även om det var ett par som mycket gärna hade velat det på slutet, tror jag. Nakenhet var det inte så mycket av heller. Men en tjej som kom in som en joker, och åkte ut ganska snart, var oblyg. Hon gömde sig inte när hon bytte underkläder och en gång så satt hon helt naken i en mycket liten badbalja med kameran rakt ovanför.

Senare omgångar har bjudit på en hel del guppande täcken och åtminstone ett mer ogenerat knull. Och lite naket och nästan naket har det också varit, men inte i någon större utsträckning. Man försökte ta med några utvikningstjejer ett år, men de var rädda om sitt varumärke och visade inga bröstvårtor ens en gång.

Olga badade helt naken i ett badkar 2004. Och norska  Laila slutade krångla i duschen 2005 och duschade helt naken. (Duschen var det året placerad mitt i badrummet.) Jessica Lindgren gick gärna omkring topless och i små trosor 2006.

2006 hade man roligt i badrummet under en fest (Filmklipp). Lite naket där också.

Det är ungefär det jag kommer ihåg när det gäller sex och nakenhet.

Hur är det utomlands? Det varierar nog, men i många länder är alla inte lika blyga som här i Sverige. Jagf illustrerar med en del länkar till olika filmklipp här.

Holland
Ungern
Ukraina
Tyskland
Danmark
Norge
Finland 1
Finland 2

Kolla hur man placerat toastolen i de båda finska klippen. Ingen avskildhet där inte!

 

Kommentera här.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: